Op na veelvuldig verzoek van onze patiënten hebben wij een grondig onderzoek verricht naar de beste oplossingen voor te liggen, zitten en staan. Wij hebben rekening gehouden met de producten die hun doeltreffendheid ruimschoots bewezen hebben. Dit zowel op fysiologisch vlak als op comfort. Deze producten zijn door ons team getest en we hebben ook rekening gehouden met verschillende resultaten van onderzoeksbureaus.
Hieronder vind u onze bevindingen:

De keuze voor de beste schoenen is vooral gebaseerd op de onder-steuning van het loopvlak. Het merk Orthaheel bied hierin de beste oplossing zowel voor vrouwen als mannen. Onze tweede keuze gaat naar het merk New Bakance en Drew Keith. Deze schoenen geven iets minder steun maar zijn iets modieuzer. Voor wie van sandalen houdt is Comfortrite de beste keuze. Al deze schoenen hebben zowel de lengtemaat en brugmaat. Laat ze dus altijd aanpassen door een erkende vakman.

Bij de matrassen was de keuze
vrij eenvoudig. Enkel de lucht-
geveerde matrassen staken er
met kop en schouders bovenuit.
Zowel op gebied van onder-
steuning als comfort zijn dit soort matrassen onklopbaar. Dit door de regelbaarheid van de matras naargelang uw lichaamsbouw.
De topmerken van dit soort matrassen zijn: Airdream (ik denk Belgisch fabricaat) en Sleep by number (Amerikaans). Bij ons weten komen enkel deze twee merken in aanmerking voor eventuele terugbetaling.

Bij de stoelen en zetels is vooral gekeken naar de belasting op de onderrug in zithouding. Hierbij presteerde de relaxstoel van Twice als beste. Als sta-op-stoel kwam de Fitform als beste uit de bus. Deze stoelen worden naar uw maat ingesteld. Zithoogte, zitdiepte en armleggerhoogte worden daarvoor opgemeten.
Ergoshape zijn naar onze mening de beste bureaustoelen Ze zijn ook volledig aanpasbaar aan uw lichaam voor een perfecte zithouding tijdens het werk.

www.vlugherstellen.nl Airdream forum Orthaheel Drew Keith Fitform Current dir